телефоны:
063-023-52-02
096-084-90-50
 
poly-paket@ukr.net
         

Пакети з логотипом – Київ

 У житті сучасного міста ця ходова продукція використовуються практично всюди, і погодьтеся, нерозумно не скористатися рекламою на настільки масовому носії. Моделі цієї пакувальної продукції відрізняються між собою своєю міцністю і багатофункціональністю.

Пакети з логотипом в Києві реалізуються фірмовими магазинами, їх носять по вулиці, в них можуть зберігати будь-які речі або передавати своїм бізнес-партнерам подарунки. І весь цей час вони працюють на рекламодавця, роблячи його бренд більш впізнаваним.

Пакети логотипом у Київ поставляє фірма «Полімер-пакет» - провідне вітчизняне виробництво, що спеціалізується на виготовленні фірмової полімерної продукції. Ми завжди гарантуємо ексклюзивні пакети високої якості за прийнятними цінами. Наша команда завжди професійно і сумлінно підходить, навіть до найменшого оптового замовлення, адже для нас репутація дуже важлива.

пакети з логотипом   пакети з логотипом Київ

Різновиди пакетів з логотипом

Друк може проводитися на виробах з ПВТ або ПНТ. Однак ми рекомендуємо використовувати для виготовлення фірмової упаковки плівку ПВТ, оскільки вона відрізняється міцністю, стійкістю при розтягуванні і стисненні.

Більш того, пакети з логотипом з поліетилену високого тиску виглядають більш презентабельно - володіють блиском, гладкістю і м'якістю на дотик. Крім зовнішнього вигляду, споживач також напевно оцінять, що вони не мнуться, в них відсутнє шелестіння при користуванні.

За рахунок своєї міцності і пружності, пакети з ПВТ не рвуться, навіть при випадковому контакті з гострим предметом. Для фірмових магазинних це є особливо цінною якістю.

Друк на пакетах ПВТ не розтікається, а значить фірмове зображення виглядає чітко. У нашій компанії вигідно купити пакети банан з ПВТ, посилені рейтером. Відзначимо, що вантажопідйомність такої упаковки збільшується до 15 кг. За бажанням замовника ми наносимо зображення з двох боків кульків.

пакети банан з логотипом   пакети майка з логотипом

Друк для пакетів з логотипом

друк пакетів з логотипом Київ Найбільш оптимальним рішенням при виготовленні цієї продукції є використання флексодруку, який дає можливість розмістити логотип або будь-яку іншу тематичну картинку з написом. Такий маркетинговий хід сприяє просуванню товарів і підвищенню продажів в цілому.

Друк на поліетиленових пакетах реалізується за допомогою складного високотехнологічного обладнання. Якщо вам необхідна велика партія пакетів, самим раціональним рішенням буде застосування флексографічного друку. Повнокольорове зображення наноситься на поліетилен, з якого згодом формується пакет.

У наших цехах ми виготовимо для вас пакети з малюнком, створеним за простими нехитрим ескізами, а також повнокольорові вироби, які здатні стати справжнім шедевром дизайнерського мистецтва. Наші фахівці готові допомогти вам підібрати оптимальний макет, на основі якого буде реалізована друк цілої партії. Незалежно від необхідного обсягу, друк на поліетиленових пакетах буде зроблено в узгоджені терміни.

Замовити пакети з логотипом - Київ

замовити пакети з логотипом Київ Ми виготовляємо фірмову продукцію з друком необхідного розміру. Це можуть бути мініатюрні вироби, а також великі кульки різної форми. При замовленні на виготовлення пакетів з логотипом для Києва ми узгоджуємо найбільш збалансований варіант, який вдало поєднує в собі якість і ціну. Звичайно, наявність макета пакетів вітається, але якщо його немає - ми допоможемо його розробити максимально швидко.

Наша компанія виготовляє пакети з логотипом Київ на замовлення. Виробництво пакувальної продукції з поліетилену і флексодрук графічних зображень здійснюється на спеціалізованому обладнанні, конструктивно виготовленому під певний тип сировини високої якості. Завдяки цьому упаковка, що виготовляється нашою компанією, є безпечною і має низький відсоток браку.